Kaedah mengawal pancutan

CARA KAWAL PANCUTAN SUAMI

Disini ada sedikit sebanyak petua untuk mengawal pancutan suami anda.. Tapi kaedah-kaedah ini sesuai untuk pemula sahaja… kalau dah advance and want to improve the performance, cara-cara lain lebih bersesuaian.

pancutan cepat seorang lelaki lebih berkait rapat dengan keterunaan seorang lelaki.. so, mungkin Suami puan ini adalah seorang teruna atau boleh jadi juga bermasalah kesihatan yang boleh mengakibatkan mati pucuk. dalam erti kata lain, dalam kekurangan itu ada kebaikannya…. kalau nak kahwin dengan orang yang bagus diranjang pun boleh jugak, tapi orang sebegini biasanya telah selalu beranjangan (berzina) dengan orang lain sebelum anda.

Satu quick solution, tapi ini terpulang kepada umur seseorang… sekiranya Suami puan sihat tubuh badan, berumur bawah 27 tahun… puan boleh mengeluarkan maninya dahulu sebelum bersama.. dengan kaedah b****** ataupun h******… selepas dia keluar mani sekali, sesambil berpelukan dan bermesraan, Puan ransang dia lagi untuk kali kedua… masa tu baru puan bersama… Insyaallah, suami puan akan bertahan lebih lama..

Kaedah Latihan :

1. Latihan Mental
Keghairahan selalu berkait rapat dengan pancutan.. mungkin suami puan terlalu ghairah semasa hendak melakukan seks… so, nasihatkan dia supaya lebih rileks dan tenang…

Mind diversation jugak boleh digunakan.. contohnya, cuba fikirkan benda lain selain seks, biasanya akan melambatkan pancutan…

2. latihan Penafasan dah suara
Bersila diwaktu pagi, tangan dilutut.. dan tarik nafas sepenuhnya… latihan penafasan ini hendaklah dibuat dengan sempurna, iaitu nafas hendaklah ditarik sehingga dada mengembang di tahap maksima… jadikan amalan..

Semasa bersama, jangan melepasi ‘point of no return”. so, kalau suami puan tengah mendayung, agak agak nak sampai, suruh dia berhenti sekejap dan tarik nafas panjang. semasa ini mungkin dia boleh merangsang dibahagian lain atau pun bercumbuan.

dari pihak Puan pula, jangan terlalu bising semasa bersetubuh.. kerana bunyi mengerang yang kuat akan menambah keghairahan suami puan, dan akan mengakibatkan dia pancut lebih cepat. kalau dah pro tu, nak menjerit pun tak apa.

3. Urutan
Kayu manis yang tahan semasa ‘bersama’ selalunya dikaitkan dengan kayu manis yang panas. panasnya kayu manis kerana kesempurnaan peredaran darah yang menghasilkan ketegangannya.maknanya pengaliran darah yang sempurna.urutan boleh dibuat waktu pagi selepas bangun tidur.

urutannya hendaklah SEHALA.. dari pangkal ke kepala kayu manis.. duduk bersila, dengan mengunakan minyak.. minyak apa pun boleh… menggunakan ibu jari dan telunjuk, cengkam pangkal kayu manis dan lurut ke arah kepala kayu manis..lepas dan ulangi urutan.. semasa urutan, kita boleh lihat kepala kayu manis akan mengembang dengan sempurna… JANGAN SAMPAI KELUAR MANI….. bila agak agak nak keluar mani… berhenti… dan tunggu seketika dalam 5-10 minit agar kayu manis menjadi sejuk, sebelum mandi…

urutan ini akan meningkatkan ketegangan kayu manis. orang yang dah lama kahwin pun boleh amalkan.

4. Geselan
ini latihan untuk menahan rasa geli bila bersama. letakkan sedikit minyak ditapak tangan kanan. cekup kepala kayu manis dengan tangan kiri dan geselkan tapak tangan kanan ke kepala kayu manis dengan kelajuan yang berbeza…. amalkan selama 1-2 minggu. insyaallah suami akan bertahan lebih lama..

semoga anda suami isteri akan berbahagia..

Advertisements
%d bloggers like this: