Petua Ubah saiz kayu manis

TUMBESARAN SAIZ KAYU MANIS

Meskipun tumbesaran tubuh seorang lelaki mula berhenti ketika umur mencecah 30, namun kayu manisnya akan terus melalui proses tumbesaran atau pengecilan/kecut sehingga akhir hayat. Melalui kajian sains, diketahui bahawa semakin umur bertambah, saiz kayu manis juga semakin besar. Malahan saiz kayu manis juga boleh berubah-ubah mengikut amalan harian seseorang dan tahap kesihatan fizikal. Tabiat buruk boleh mengakibatkan kayu manis jadi lemah dan kecut/mengecil. Manakala amalan yang baik pula akan menguatkan kayu manis supaya mencapai saiz yang optima dari segi ukur lilit dan panjang.

Dalam tradisi Islam dianjurkan setiap lelaki mengamalkan ISTIBRO setelah kencing. Melalui amalan ini kayu manis akan terus sihat dan perkembangan saiznya mencapai tahap terbaik. Namun ramai juga lelaki Melayu/Islam yang tidak mengetahui hikmah istibro.

DUA JENIS BENTUK KAYU MANIS:

Cendawan / Kepala Singa

bentuk kayu manis yang paling baik untuk memuaskan isteri ialah jenis cendawan. Kepala kayu manis yang jauh lebih lebar dari batang apabila betul-betul keras kelihatan garang seperti singa akan sangat memberahikan isteri yang melihatnya. Ia juga paling berkesan mengurut liang bunga dan menggesel batu merian atau titik-G dengan baik sekali. isteri yang mendapat jenis ini selalunya cepat mencapai klimaks dan merasakan nikmat kepuasan orgasma yang maksima! Bertuahlah anda jika mempunyai kayu manis jenis ini.

Pensil / Kepala Tikus

Jenis ini kelihatan seperti pensil dengan ujung kayu manis menyempit dan membentuk tiga segi. Dari segi visual, Kayu manis jenis ini kelihatan seperti tikus dan kurang memberahikan wanita apabila melihatnya. Jika anda punyai kayu manis jenis ini, jangan khuatir kerana masih boleh diperbetulkan dengan 3 latihan berikut. Lakukan setiap latihan selama 5-minit setiap malam sebelum masuk tidur.:

Latihan 1
temukan hujung ibujari dan jari telunjuk untuk membentuk satu bulatan O. Setelah itu tempatkan kayu manis anda di dalam bulatan tadi. Sempitkan bulatan dan lurutkan kayu manis satu arah, bermula dari pangkal ke ujung kayu manis seolah-olah anda memerah susu. Apabila sampai ke takuk kayu manis berhenti seketika
(3 saat) sebelum meneruskan lurutan. Dengan cara ini anda menghantar darah ke ujung kayu manis untuk mengembangkan kepala kayu manis. Anda juga boleh gunakan kedua-dua belah tangan untuk lakukan latihan ini. Sapukan minyak pilihan anda sendiri untuk kesan terbaik.

Latihan 2
Genggam dan ramas batang kayu manis sebelum tidur dan bila bangun pagi.

Latihan 3
setelah melakukan dua latihan di atas, duduk di atas kerusi atau ujung katil dengan kaki terbuka. Pegang pangkal kayu manis anda dan hayun kayu manis anda ke kiri dan ke kanan sambil menamparkan kepala kayu manis anda pada bahagian dalam paha anda.
Lakukan dengan tegas, tapi jangan sampai menyakitkan. Ini akan menguatkan kepala kayu manis, menambahkan saiz dan lama-kelamaan akan membentuk kayu manis jenis Cendawan / Kepala Singa.
Latihan ini juga akan membuat permukaan kepala kayu manis lebih tahan dan tebal serta tidak mudah ngilu/geli. Dengan latihan ini anda dapat bertahan lama bila bersetubuh.

SAIZ KAYU MANIS:

Saiz kayu manis adalah penting untuk dua tujuan:
1. kesan visual dan psikologi dalam membangkitkan nafsu berahi isteri apabila melihatnya
2. supaya ianya sepadan dengan saiz bunga pasangannya demi memberi kepuasan nafkah batin. Secara ringkas, setiap wanita mampu menerima zakar sehingga 9-inci panjang dan ukur lilit 7-inci. Zakar yang kecil, pendek dan kurus selalunya akan mengecewakan wanita (meskipun mereka berdiam diri mengenainya)

SUDUT KAYU MANIS MENGIKUT USIA DAN TAHAP KESIHATAN:

Sudut kayu manis di maksudkan dengan mengukurnya ketika sedang berdiri tegak. Sudut ini adalah kedudukan kayu manis ketika menegang dan diambil bermula dari baringan tubuh bahagian atas (perut & dada) Kajian ini juga akan menunjukkan hubungan tahap kesihatan seksual dan umur biologika seseorang lelaki. Anda juga boleh menggunakan tapak tangan sebagai garis panduan Lebarkan tapak tangan anda seluas-luasnya, dengan jari hantu selari dengan lantai.

1. umur belasan tahun :
Kayu manis anak muda yang sihat apabila tegang lazimnya akan membentuk sudut 45 darjah condong mendongak ke atas. Boleh rujuk pada kedudukan ibu-jari yang condong 45 darjah. Maka tidak hairanlah kenapa ada sesetengah wanita berpengalaman yang suka menggoda remaja lelaki.

2. umur dua-puluhan:
lelaki yang sihat pada usia ini, zakarnya menegang dengan 60 darjah condong mendongak . Sila rujuk kedudukan jari telunjuk anda. Pada ketika umur begini adalah paling baik seorang lelaki berkahwin.

3. umur tiga-puluhan:
90 darjah paras (selari dengan lantai) seperti jari hantu dan masih bedat-dat.

4. umur empat-puluhan:
105 darjah condong layu seperti jari manis.

5. lima-puluhan dan ke atas:
condong layu 135 darjah seperti jari kelengking dan susah nak mencabuh.

%d bloggers like this: